ارزش غذایی ران مرغ ساق ران مرغ غضروفی مانند است و حاوی ترکیبهای پروتئینی هستند و خوردن آنها به شرطی که خوب پخته و نرم شده باشند، میتواند بسیار مفید باشد. در کشورهای دیگر، نوعی مرغ پرورش داده
پا مرغ پای مرغ یکی از مغذیترین و پرخاصیتترین مواد غذایی است که اکثر افراد از خواص درمانی آن غافل هستند. پای مرغ در کشور ما چندان مورد استفاده نیست درحالی که استان اردبیل، یکی از مهمترین
خواص جگر مرغ برای سلامتی این نوع جگر منبع غنی پروتئین است که میتوان آن را در یک رژیم غذایی سالم مصرف کرد. خواص جگر مرغ به شرح زیر است: مدیریت وزن جگر مرغ بسته به نحوه پختش، غذایی سیرکننده و کم کالری
آشنایی با خواص سنگدان مرغ سنگدان دارای پروتئین با کیفیت بالا است و دارای مواد مغذی مانند آهن، روی، سدیم و سلنیوم است. ویتامین هایی مانند آ، گروه ب و امگا 3 و امگا 6 هم دارد. سنگدان دارای مقدار بالایی
دل مرغ دل مرغ بسیار مغذی است و مقدار مناسبی پروتئین، روی، مس، آهن و ویتامین های گروه B در هر وعده فراهم می کند. دل مرغ به ویژه از نظر ویتامین B12، یک ریز مغذی ضروری در سنتز DNA، تشکیل گلبولهای