طرز تهیه سوپ پا مرغ

عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر و اسیدهای چرب است. عصاره پای مرغ، می بایست همراه با کمی پیاز پخته شود تا کلسیم آن به بیشترین مقدار برسد. پای مرغ همچنین دارای کلسیم فراوان است و برای بیماری‌های مربوط به استخوان و کمبود کلسیم مفید است. باید توجه داشت که پای مرغ دارای چربی های اشباع شده ی بسیاری نیز هست که برای بیماران دارای چربی خون بالا بسیار مضر می باشد. از طرفی اگر شکل و ظاهر پای مرغ برای شما خوشایند نمی باشد، می توانید آب پای مرغ را تهیه نمایید و از آن به جای آب مرغ در انواع سوپ استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ پا مرغ

مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ
پای مرغ 10 عدد
پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد
کرفس خرد شده 1 لیوان
فلفل سبز 1 عدد
آویشن تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
برگ بو 1 عدد
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه سوپ پای مرغ:
1. پیاز را خرد نمایید و در ظرف مورد نظر همراه با کمی روغن تفت دهید، بعد از سبک شدن پیاز ها، کرفس و آویشن تازه را اضافه نمایید و تفت دهید.
2. به میزان کافی آب درون قابلمه بریزید و پاهای مرغ تمیز شده، هویج خرد شده و برگ بو را به آن اضافه نمایید، همچنین فلفل سبز را درسته درون آن بیندازید.
3. حرارت را زیاد کرده، بگذارید آب بجوشد و کمی مواد نیم پز شوند. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
4. در آخر نمک آن را اندازه کنید و آن را تازه و گرم سرو نمایید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی
پای مرغ 2 بسته
شلغم متوسط خرد شده 4 عدد
پیاز خرد متوسط خرد شده 2 عدد
هویج متوسط خرد شده 3 عدد
آلو بخارا 5 عدد
طرز تهیه سوپ پا مرغ

طرز تهیه سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی:
1. تمام مواد را به همراه 18 لیوان آب در قابلمه ریخته می گذاریم با حرارت ملایم بسته به فرصتی که دارید از 4 تا 24 ساعت بپزد تا کاملا عصاره پای مرغ کشیده شود.
2. حرارت شعله باید خیلی خیلی کم باشد.
3. آب پای مرغ چربی و کلسترول بالایی دارد. می توانید آب پای مرغ را در یخچال بگذارید تا ببندد و روغن رویش را بگیرید.


ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *