نام : بهترین و خوشمزه ترین روش های پخت میگو

طرز تهیه :
ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .
یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .

پخت میگو هندی

مواد لازم برای چهار نفر

۱-میگوی درشت یک کیلوگرم
۲-فلفل قرمز تند نصف قاشق چایخوری
۳-فلفل سبز خرد شده یک قاشق سوپخوری
۴-زردچوبه یک قاشق مرباخوری
۵-زیره کوبیده نرم یک قاشق غذاخوری
۶-سیر پوست کنده کوبیده یک قاشق غذاخوری
۷-گشنیز ریز خرد شده یک قاشق سوپخوری
۸-آب لیموترش چهار قاشق سوپخوری
۹-روغن مایع سه قاشق سوپخوری
۱۰-آب یک استکان.

File engine/modules/ene_pm/ene_pm.php not found.